Organisatie advies. Psychologische ondersteuning. Coaching. Training. Re-integratie. Assessment en development centers. Modulair, of via maatwerk.


organisatie advies

Strategie. Commercie. Marketing. Communicatie. Organisatie. Management. Financiën. Business planning. Verander management. Training. Onze adviseurs brengen ervaring en zijn een objectief klankbord.  

Een coach helpt u bij het maken van uw eigen beslissingen door een objectief klankbord te zijn en de overwegingen bij uw keuzes met uw door te nemen. U blijft te allen tijde zelf aan het roer staan, maar een coach is:

  • Objectief, want hij/zij heeft geen belang bij de keuzes die u maakt

  • Kritisch omdat hij/zij ingehuurd is om u op alternatieven te wijzen

  • Steunend, want hij/zij kent het klappen van de zweep

Een steun in de rug en een blik op de juiste richting. Onze adviseurs dienen uw belang.

Bij teamontwikkeling en training staan onze adviseurs en trainers graag voor u klaar om bijvoorbeeld meer merkbewustzijn te creëren, meer klantgericht gedrag te effectueren of samen met teams te werken aan werkondernemerschap, creativiteit en pro-activiteit.


psychologische ondersteuning

Omgaan met stress. Depressieve gevoelens. Overspannenheid. Burn out. Faalangst. Onzekerheid. Assertiviteit. Maar ook: beter slapen. Het roer om. Fitter en gezonder worden. Onze adviseurs weten wat het betekent om een steun in de rug te bieden.

Een paar voorbeelden van modules:

 

persoonlijk marketing plan

In een kortdurende coaching brengen we in kaart waar krachten liggen, wat zwaktes zijn, waar de loopbaan naartoe zou kunnen gaan en wat de stappen zijn die daartoe kunnen leiden. We gebruiken hiervoor een aantal tests en vragenlijsten. 

 

uit je burn out

Wanneer 'het licht uit gaat' geven veel mensen toe dat ze eigenlijk al lange tijd op hun tenen lopen en dat ze signalen van vermoeidheid en gebrek aan focus hebben gemist. In deze module focussen we op het nemen van afstand en rust, het hervinden van focus en het opnieuw aangaan van uitdagingen. We nemen afscheid van energie-slurpers en verwelkomen energie-brengers.

 

Beter slapen

In een korte module werken we aan het verbeteren van nachtrust en het herstellende vermogen van lichaam en geest. 


re-integratie

Voor diverse verzekeraars helpen wij ondernemers die arbeidsongeschikt zijn geraakt bij hun herstel. We werken met een kortlopende module aan eenduidige vraag of staan met een team klaar voor hulp bij meer complexe kwesties.

Kortlopende hulp biedt antwoord op vragen zoals: hoe ga ik om met stress? Hoe breng ik meer balans in mijn leven? Hoe krijg ik meer zich op de financiële positie van mijn bedrijf? Hoe geef ik strakker en effectiever leiding?

Een korte module heeft een vaste looptijd en een vaste prijs.

Bij complexe vragen kijken we naar een mix van factoren. Bijvoorbeeld: hoe verbeter ik mijn leiderschap terwijl ik van nature verlegen en onzeker ben? Mijn bedrijf maakt verlies, mijn huwelijk leidt onder de spanningen, ik slaap niet goed en voel me niet in staat om beslissingen te nemen. Ik overzie niet meer wat er allemaal speelt en de zaken gaan steeds verder bergafwaarts.

Een complexe situatie lossen we op met maatwerk. We delen de begeleiding op in fasen en werken per fase met vaste doelen, vaste looptijden en vaste prijzen. 


assessment en development centers

Assessment en development centers zijn gericht op het in kaart brengen van enerzijds dromen en wensen, en anderzijds capaciteiten, vaardigheden en mogelijkheden. De adviseurs van Laetis hebben meer dan twintig jaar ervaring met het in kaart brengen van persoonlijke loopbaanmogelijkheden. 

We werken met de hoogste kwaliteit psychometrische instrumenten, waaronder de testen van onze partner TalentQ.


modulair of maatwerk

Modulair 

Veel van de vragen die ondernemers hebben komen wij vaker tegen. 

U bent niet alleen.

Daarom hebben we modules opgesteld om de veel voorkomende vraagstukken te kunnen beantwoorden.

Maatwerk 

Als vragen complex zijn, of er verschillende onderwerpen door elkaar lopen, stellen we een maatwerk pakket samen.

Meestal een mix van (delen van) modules en unieke vragen.