Bedrijfsadvies. Psychologisch advies. Re-integratie. Assessment.    Alles draait om mensen.

Misschien bent u bij ons terecht gekomen omdat uw verzekeraar dat aangeraden heeft. Of u heeft een werkgever die gelooft in investeren in ontwikkeling. Welkom. Wat uw vraag ook is, wij zijn er voor u.

Onze senior coaches staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw verdere ontwikkeling of uw herstel. Aan eenduidige vragen werken we met u in een kortlopende module van 6 weken tot circa 3 maanden. Complexere vragen nemen wat langer in beslag en de oplossing bevindt zich in maatwerk, of uit een combinatie van modules.

Informatie die wij ontvangen is te allen tijde vertrouwelijk. Als wij een intake plannen dan ontvangt u daarvan een verslag met plan van aanpak. Dit rapport wordt alleen naar de opdrachtgever verstrekt na uw schriftelijke akkoord. 


persoonlijke ontwikkeling

Effectiever optreden? Meer leiderschap tonen? Betere managementvaardigheden ontwikkelen, meer inzicht in uw jaarrekening verkrijgen? Of misschien werken aan communicatieve vaardigheden, verminderen van faalangst en vergroten van assertiviteit.

Omgaan met spanningen en verminderen van stress. Mindfulness. Beter slapen en meer ontspannen met bio-feedback.

Ook rouwverwerking, depressie en burn out behoren tot onze expertises. Wij bieden persoonlijke ontwikkeling door persoonlijke begeleiding van betrokken coaches en psychologen.


Bedrijfsadvies

Meedenken over strategie en marketing, de organisatie op orde brengen. Taken, rollen en verantwoordelijkheden verhelderen. Management en teams optimaliseren. Er zijn veel manieren om uw bedrijf een boost te geven. 

Bijvoorbeeld ook door meer inzicht in financiën en betere grip op kosten door budgettering. Betere communicatie en meer teamspirit. Meer beleving en handelen naar merkwaarden.

HR beleid aanscherpen, kritisch, maar stimulerend de mensen ontwikkelen die de zaak dragen. Werkverhoudingen optimaliseren.

Wij kunnen u helpen bij diverse aspecten van bedrijfsvoering, zodat u prettiger werkt en met een beter eindresultaat. Met andere woorden: zodat zowel de reis als het bereiken van de bestemming meer plezier biedt.


re-integratie

In opdracht van verschillende verzekeraars helpen wij ondernemers die arbeidsongeschikt zijn geraakt bij hun herstel. We ondersteunen bijvoorbeeld bij burn out, of helpen mee complexe situaties te ontwarren en op te lossen als er verschillende factoren tegelijk spelen. Soms is er een heel eenduidige vraag - een goed oplosbaar probleem dat toch behoorlijk in de weg zit. 

We werken met modules en stellen ook maatwerk begeleidingen samen:

  • 6 weken module, kort en krachtig werken aan een eenduidige, lastige vraag
  • 3 maanden begeleiding, bij een vraag die al wat langer speelt 
  • langer dan 4 maanden traject, bij meervoudig complexe, langduriger zaken

Bij re-integraties is het resultaat het belangrijkst en het gewenste resultaat is dat u weer aan de slag gaat in een loopbaan waarin u goed kunt functioneren. Arbeidsongeschiktheid is voor veel ondernemers een heel ongewenste situatie en ons doel is om uiteindelijk ongeluk om te buigen naar geluk.


assessment

Een assessment center of een development center brengt op objectieve wijze in kaart wat uw kwaliteiten zijn, waar uw krachten liggen en wat ontwikkelpunten zijn. 

Niet alleen wordt een assessment ingezet om helder te krijgen of u de beste man of vrouw bent voor een bepaalde functie, maar we besteden ook aandacht aan de lange termijn en kijken naar uw persoonlijke ontwikkeling. Een assessment is een momentopname met een lange termijn focus. 


werkwijze

Persoonlijk – Wij geloven in een persoonlijke benadering. Dit in combinatie met betrokkenheid, vakkundigheid en excellente methoden en instrumenten.

Grondig – Wij houden niet van half werk. Waarvoor wij ook ingeschakeld worden, wij gaan altijd voor het maximale resultaat.

Samenwerking – U staat bij ons centraal. Dat betekent dat wij altijd in een hechte samenwerking werken. Met u. Met anderen. We richten ons op teamwork om de samen gestelde doelen te bereiken.