Organisatie advies. Coaching. Training. Re-integratie. Assessment. Alles draait om mensen

Sinds 1999 werken we met ondernemers aan het optimaliseren van mens en bedrijf. Wij geloven in balans. Met state of the art technieken werken we aan herstel bij disbalans, behoud van evenwicht en aan optimalisering van het klimaat voor verdere groei. 

Laetis Advies.jpg

oNZE MISSIE

Om succes te hebben is een doel nodig, dat voortkomt uit een visie en de drive om iets te bereiken. Het pad naar succes, groot of klein, kan op verschillende manieren begaan worden. Wij geloven dat succes groter en bestendiger is als de reis inspirerend en plezierig is. Daarom werken wij aan het behouden van balans in organisaties, en aan herstel van mens en bedrijf als dat nodig is.


Onze business coaches werken graag aan vragen op gebied van strategie, marketing, organisatie, management of bijvoorbeeld finance. Regelmatig werken we mee aan het opstellen van business plannen. Regelmatig ontwikkelen we trainingsprogramma's die onze adviseurs en trainers implementeren.

Onze psychologen en coaches werken graag aan vraagstukken op meer persoonlijk vlak: leiderschap, persoonlijke effectiviteit, mindfulness, burn out, depressie of faalangst bijvoorbeeld.

Jaarlijks begeleiden we bijna honderd ondernemers die arbeidsongeschikt zijn geraakt door problemen op fysiek of mentaal vlak. Vaak in combinatie met problemen op zakelijk gebied. We werken kort aan een eenduidige vraag, of staan met een heel team klaar als het om complexe problematiek gaat.

Bij vraagstukken op gebied van aanname en doorstroom en loopbaanontwikkeling voeren we al sinds twintig jaar assessment en development centers uit, waarbij we capaciteiten en vaardigheden, sterkten en ontwikkelpunten in relatie tot de loopbaan in kaart brengen.  

Meer over onze dienstverlening.

Het werk dat we met Laetis Advies doen geeft veel voldoening. Niets mooier dan mensen en organisaties bijstaan in een cruciale fase van ontwikkeling. De betrokkenheid die we met Laetis bieden wordt goed gewaardeerd en dat maakt het werk ook persoonlijk waardevol.
— Frans Leeman, senior consultant Laetis Advies

Wat we hebben bereikt

  • De afgelopen vijftien jaar namen we bij honderden ondernemers en medewerkers een assessment of development center af. 
  • Ook de mensen die hier enorm tegenop zagen ervoeren de dag als intensief, maar ontspannen en bijzonder waardevol.
  • We hielpen meer dan veertig bedrijven bij het maken van een objectieve keuze bij aanname en doorstroom. 
  • We hielpen teams van grote en kleine ondernemingen vloeiender en meer gedreven samenwerken. 
  • We trainden medewerkers in de branches retail, logistiek en zorg meer klantgericht en meer merkgericht te werken.
  • Voor diverse verzekeraars hielpen de de afgelopen jaren meer dan honderd ondernemers die arbeidsongeschikt geraakt waren bij hun herstel. 
  • Ons succespercentage ligt boven 90%.
  • Het grootste deel van AO geraakte ondernemers gaat weer met nieuwe energie aan de slag in het eigen bedrijf.
  • We hebben talloze ondernemers geholpen bij het opzetten van een nieuwe activiteit.
  • Tevreden klanten. Tevreden cliënten. Tevreden consultants.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen?